• εικονική πραγματικότητα virtual reality

Εικονική πραγματικότητα – Virtual Reality

Γράφει ο: Βαγγέλης Παπούλιας

Η εικονική πραγματικότητα (virtual reality) είναι η τεχνολογία που θα συζητηθεί μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς αυτήν την περίοδο έχει αρχίσει να ωριμάζει και μπορεί να σταθεί σε διάφορες καθημερινές δραστηριότητες.

Στη bitar, υλοποιούμε εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας για κάθε περίπτωση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εικονική επίσκεψη σε διάφορους χώρους, για χρήση σε αρχιτέκτονες και διακοσμητές, για εμπορικούς σκοπούς αλλά και για την εκπαίδευση.

Υπάρχουν λύσεις για μικρά ή μεγάλα budget, που χρησιμοποιούν είτε smartphones και ειδικές μάσκες εικονικής πραγματικότητας ή ακόμα και πιο εξελιγμένες συσκευές εικονικής πραγματικότητας που συνδέονται με υπολογιστή και έχουν αυτόνομα δικά τους συστήματα προβολής (Oculus Rift, Gear VR, Google Cardboard).

Οι αντιδράσεις μικρών και μεγάλων, μόλις δουν για πρώτη φορά μέσα από τις ειδικές μάσκες εικονικής πραγματικότητας, είναι πραγματικά εκπληκτικές. Οι δυνατότητες της τεχνολογίας είναι ήδη αρκετές και σύντομα θα εξελιχθούν.

Αν θέλετε να είστε οι πρωτοπόροι στον τομέα σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση στο κομμάτι της εικονικής πραγματικότητας.

 

εικονική πραγματικότητα virtual reality

2017-08-25T14:30:25+00:00

Γράψτε ένα σχόλιο