Επαυξημένη Πραγματικότητα – Augmented Reality (A.R.) 2017-08-25T14:30:19+00:00

Επαυξημένη Πραγματικότητα – Augmented Reality (A.R.)

Εκτοξεύστε τις πωλήσεις σας, εντυπωσιάστε, καινοτομήστε, τολμήστε!

Θέλετε να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό στον κλάδο σας με ευκολία; Η επαυξημένη πραγματικότητα, είναι για εσάς…

Είναι γεγονός ότι οι έξυπνες, φορητές συσκευές (tablet/smartphone) κατέχουν κυρίαρχη θέση πια στην καθημερινότητα όλων. Οι εφαρμογές για τις φορητές συσκευές πληθαίνουν και σύντομα κάθε επιχείρηση θα έχει τη δική της. Οι διαδικασίες γίνονται πιο εύκολες, πιο άμεσες, πιο οικονομικές και ο χρήστης/πελάτης μπορεί με μεγάλη ευκολία να επιλέξει προϊόντα, να κάνει αγορές κ.α μέσω μιας απλής συσκευής.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
demo_content

Μία εταιρία φέρνει το μέλλον σήμερα…

Η εταιρία Bitar έφερε το μέλλον της προβολής μέσω εφαρμογών στην Ελλάδα και στις επιχειρήσεις. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προβληθείτε μέσα από τη δική σας εφαρμογή, να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο πελατών καθώς και δώσετε μια τεράστια ώθηση στην επιχείρησή σας.

shortcodes

Τί είναι η επαυξημένη πραγματικότητα;

Η εντυπωσιακή τεχνολογία της Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) αποσκοπεί στο να δημιουργήσει την αίσθηση ότι εικονικά αντικείμενα βρίσκονται στο πραγματικό κόσμο. Ουσιαστικά μέσω αυτής επιτρέπεται η προβολή του πραγματικού περιβάλλοντος, εμπλουτισμένη (επαυξημένη) σε πραγματικό χρόνο με εικονικές εικόνες και πληροφορίες. Δηλαδή επιτυγχάνεται η άμεση ή έμμεση ζωντανή προβολή ενός φυσικού περιβάλλοντος, όπου κάποια στοιχεία του επαυξήθηκαν ή ενισχύθηκαν με τη βοήθεια εικονικών αντικειμένων, προσώπων ή χώρων.

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι τώρα προσιτή σε όλους!

Η εταιρία μας δημιουργεί πλήθος εφαρμογών με τη χρήση της Επαυξημένης Πραγματικότητας, για επιχειρήσεις με σκοπό την εκτόξευση των πωλήσεων καθώς και τη δημιουργία δικτύου σταθερών πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχονται και να ζητήστε προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μην χάνεις άλλο χρόνο. Εκτόξευσε τις πωλήσεις σου τώρα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ