Εφαρμογές ΑR & VR για επιχειρήσεις 2017-08-25T14:30:19+00:00
  • Είστε επιχειρηματίας και αναζητάτε σύγχρονες μεθόδους προώθησης της επιχείρησής σας;
  • Θέλετε να μειώσετε το κόστος προώθησης αλλά ταυτόχρονα να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας;
  • Αναζητάτε έναν διαφορετικό τρόπο για να προσελκύσετε νέους πελάτες;

Η Ελληνική εταιρεία Bitar, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σας προσφέρει επαγγελματικές, σύγχρονες λύσεις για την προώθηση της επιχείρησής σας μέσα από τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Με έμφαση στη χρήση των φορητών συσκευών (tablet/smartphone) και την αξιοποίηση των τεχνολογιών εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας (Virtual Reality, Augmented Reality) παρέχονται λύσεις για την εκτόξευση των πωλήσεών σας καθώς και τη διευκόλυνση δημιουργίας του δικού σας δικτύου πελατών.

Η εταιρεία Bitar, μέσα από την εμπειρία της στο χώρο της τεχνολογίας και με συνέπεια στο πελάτη και στις παρεχόμενες υπηρεσίες, σας προσφέρεις ολοκληρωμένες λύσεις προώθησης της επιχείρησής σας. Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι οι εξής:

Flyerbook
Εφαρμογή που επιτρέπει το φυλλάδιο της επιχείρησής σας ζωντανεύει μέσα από τις φορητές συσκευές και να μετατρέπεται σε πολυσέλιδο κατάλογο

Flybook
Εναλλακτική πρόταση φυλλαδίου που συνοδεύεται από εφαρμογή για τις φορητές συσκευές η οποία λειτουργεί on-line

3D φωτογράφιση – EasyVisit
Φωτογράφιση 360ο του επαγγελματικού σας χώρου και ενσωμάτωσή τους στο site της εταιρείας σας για εικονικές περιηγήσεις μέσω του διαδικτύου

VR περιήγηση στο χώρο σας
Εφαρμογή εικονικής περιήγησης του επαγγελματικού σας χώρου μέσα από την εμπειρία της Εικονικής Πραγματικότητας

Συνδυαστικές Υπηρεσίες τεχνολογιών AR(Augmented Reality) & VR (Virtual Reality) για την προβολή της επιχείρησής σας
Προσφέρεται η δυνατότητα συνδυασμού των υπηρεσιών για την εκτόξευση των πωλήσεών σας με ευελιξία, καινοτομία και πρωτότυπες ιδέες που συμβαδίζουν με τις δικές σας ανάγκες και τους δικού σας στόχους

Υπηρεσίες AR & VR για εκδότες και συγγραφείς
Εφαρμογές που έρχονται να ταράξουν τα νερά του εκδοτικού κόσμου και των βιβλίων ενισχύοντας τα οφέλη της ανάγνωσης αλλά και της καλαισθησίας αυτών μέσα από την σύγχρονη τεχνολογία. Σκοπός είναι η βελτίωση της εικόνας των προϊόντων σας καθώς και η εισαγωγή τους στον σύγχρονο κόσμο, καθιστώντας τα καινοτόμα και διαφορετικά.

Τέλος, η Ελληνική εταιρεία Bitar, σας παρουσιάζει την παιδική σειρά βιβλίων «Livebooks- Τα βιβλία που ζωντανεύουν», όπου εφαρμόζονται οι παραπάνω τεχνολογίες μέσα από μία συναρπαστική συντεχνία τεχνολογίας, εκπαίδευσης και του παραδοσιακού βιβλίου.

Για κάθε μία από της παραπάνω υπηρεσίες μπορείτε να επιλέξετε όποια επιθυμείτε και να μεταβείτε σε ξεχωριστή σελίδα με περισσότερες πληροφορίες για την κάθε μία.

Η εταιρεία Bitar, σας καλωσορίζει στον σύγχρονο κόσμο των επιχειρηματικών λύσεων για τον επαγγελματία, των καινοτόμων ιδεών καθώς και στη νέα εποχή όπου απαιτεί την τεχνολογία μέσα σε όλες τις διαδικασίες της παραγωγής, της διανομής και της προώθησης.

Με συνέπεια στον πελάτη – επαγγελματία και με συναρπαστικές ιδέες και λύσεις.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία και να ενημερωθείτε άμεσα και γρήγορα για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται.