Εφαρμογές ΑR & VR για επιχειρήσεις 2017-08-25T14:30:18+00:00

Καινοτόμες λύσεις για επιχειρήσεις, από την bitar!

εικονική πραγματικότητα bitar

καινοτομία που εμπιστεύεσαι…

Η Ελληνική εταιρεία Bitar, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σας προσφέρει επαγγελματικές, σύγχρονες λύσεις για την προώθηση της επιχείρησής σας μέσα από τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Με έμφαση στη χρήση των φορητών συσκευών (tablet/smartphone) και την αξιοποίηση των τεχνολογιών εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας (Virtual Reality, Augmented Reality) παρέχονται λύσεις για την εκτόξευση των πωλήσεών σας καθώς και τη διευκόλυνση δημιουργίας του δικού σας δικτύου πελατών.

Η εταιρεία Bitar, μέσα από την εμπειρία της στο χώρο της τεχνολογίας και με συνέπεια στο πελάτη και στις παρεχόμενες υπηρεσίες, σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προώθησης της επιχείρησής σας. Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι οι εξής:

flyer επαυξημένης πραγματικότητας

Flybook

Εναλλακτική πρόταση φυλλαδίου που συνοδεύεται από εφαρμογή για τις φορητές συσκευές η ανανεώνεται online μέσω ειδικής πλατφόρμας και έχει μηνιαίο κόστος. Μάθε περισσότερα…

εικονική πραγματικότητα

VR περιήγηση

Εφαρμογή εικονικής περιήγησης του επαγγελματικού σας χώρου μέσα από την εμπειρία της Εικονικής Πραγματικότητας. Μάθε περισσότερα.

υπηρεσίες για εκδότες και συγγραφείς

Για εκδότες και συγγραφείς

Εφαρμογές που έρχονται να ταράξουν τα νερά του εκδοτικού κόσμου και των βιβλίων ενισχύοντας τα οφέλη της ανάγνωσης αλλά και της καλαισθησίας αυτών μέσα από την σύγχρονη τεχνολογία. Σκοπός είναι η βελτίωση της εικόνας των προϊόντων σας καθώς και η εισαγωγή τους στον σύγχρονο κόσμο, καθιστώντας τα καινοτόμα και διαφορετικά.

flyerbook

Flyerbook

Εφαρμογή που επιτρέπει το φυλλάδιο της επιχείρησής σας ζωντανεύει μέσα από τις φορητές συσκευές και να μετατρέπεται σε πολυσέλιδο κατάλογο. Μάθε περισσότερα.

easyvisit

Easyvisit

Φωτογράφιση 360 μοιρών του επαγγελματικού σας χώρου και ενσωμάτωσή τους στο site της εταιρείας σας για εικονικές περιηγήσεις μέσω του διαδικτύου. Μάθε περισσότερα.

υπηρεσίες επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας

Συνδυαστικές υπηρεσίες

Συνδυαστικές Υπηρεσίες τεχνολογιών AR(Augmented Reality) & VR (Virtual Reality) για την προβολή της επιχείρησής σας
Προσφέρεται η δυνατότητα συνδυασμού των υπηρεσιών για την εκτόξευση των πωλήσεών σας με ευελιξία, καινοτομία και πρωτότυπες ιδέες που συμβαδίζουν με τις δικές σας ανάγκες και τους δικού σας στόχους

bitar, καινοτομία που εμπιστεύεσαι…

Η εταιρεία Bitar, σας καλωσορίζει στον σύγχρονο κόσμο των επιχειρηματικών λύσεων για τον επαγγελματία, των καινοτόμων ιδεών καθώς και στη νέα εποχή όπου απαιτεί την τεχνολογία μέσα σε όλες τις διαδικασίες της παραγωγής, της διανομής και της προώθησης.

Με συνέπεια στον πελάτη – επαγγελματία και με συναρπαστικές ιδέες και λύσεις.

Μην χάνεις άλλο χρόνο. Εντυπωσίασε τώρα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ