• επαυξημένη πραγματικότητα σε θεατρική παράσταση

Η πρώτη θεατρική παράσταση με Augmented Reality, στην Ελλάδα

Η επαυξημένη πραγματικότητα (augmented reality) εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία θεατρική παράσταση.

Η bitar πρόσθεσε τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας στην αφίσα της θεατρικής παράστασης Πέρσες, από την ομάδα Προσεχώς Subway, που παρουσιάζεται στην Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Black Box.

Οι θεατές της παράστασης έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τη Μάσκα του Δαρείου να … κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους, μέσα σε ένα σύννεφο καπνού! Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύονται στην επίσημη σελίδα της ομάδας, στο Facebook, από όπου και οι χρήστες μπορούν να τις μοιραστούν.

augmented reality theaterεπαυξημένη πραγματικότητα σε θεατρική παράσταση Προσεχώς Subway Augmented RealityΠροσεχώς Subway Augmented Reality

Πετύχαμε εξαιρετική ανταπόκριση στην αναγνώριση της αφίσας από tablet, ώστε να λειτουργεί ακόμα και εάν τοποθετηθούν έως και 3 άτομα μπροστά της!
επαυξημένη πραγματικότητα θεατρική ομάδα

Η εφαρμογή μπορεί να δουλέψει και με τις δύο εκδόσεις της αφίσας, την ασπρόμαυρη αλλά και την έγχρωμη.

επαυξημένη πραγματικότητα σε αφίσα

Σε αυτήν την φάση, η τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας, δεν εισήλθε μέσα στην θεατρική παράσταση, αλλά περιορίστηκε στο έντυπο υλικό της.

Επιφυλλασόμαστε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για να δώσουμε στο μέλλον, νέα διάσταση και κατά τη διάρκεια της παράστασης!

2017-08-25T14:30:25+00:00

Γράψτε ένα σχόλιο