Τα βιβλία που ζωντανεύουν, στον Αστερόκοσμο!

H Bitar με τη σειρά Livebooks, τα μοναδικά ελληνικά βιβλία που ζωντανεύουν, μέσα από τις οθόνες των φορητών συσκευών, θα βρίσκονται στη μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων της Β. Ελλάδας, στον Αστερόκοσμο Θεσσαλονίκης. Με νέους τίτλους βιβλίων και παραμυθένια διάθεση τα απίθανα βιβλία που ζωντανεύουν περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο περίπτερο 13 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 12 Δεκεμβρίου μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Ολόκληρη η σειρά Livebooks καθώς και δύο νέα προϊόντα που δημιουργήθηκαν για χάρη όλων όσων αγάπησαν τα βιβλία που ζωντανεύουν, θα φιλοξενηθούν από το πιο σημαντικό γεγονός των Χριστουγέννων, τον Αστερόκοσμο.

Το εκδοτικό φαινόμενο «Ο Ντίνος στα ίχνη των δεινοσαύρων» που αγαπήθηκε τόσο πολύ και τόσο γρήγορα από τους μικρούς μας φίλους, η «Κοκκινοσκουφίτσα φοράει κίτρινα» ένα καινούριο παραμύθι ζωγραφικής που ζωντανεύει με αφήγηση και χρώματα μέσα από τις φορητές συσκευές. Επίσης «Οι βασιλιάδες της ζούγκλας» ζωντανεύουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, με ήχο και κίνηση και φυσικά όταν σημαδεύεις το εξώφυλλο με τις φορητές συσκευές μπορείς να βγεις απίθανες φωτογραφίες με όποιο ζώο διαλέξεις. Τέλος το «Χριστουγεννιάτικο μυστικό», το δεύτερο βιβλίο ζωγραφικής, στο οποίο κάθε σελίδα δίνει ζωή σε ένα γνωστό χριστουγεννιάτικο αντικείμενο και όλα μαζί συνθέτουν μία απίθανη ιστορία που την διηγείται μια  χαριτωμένη νεράιδα.

Με κάθε αγορά 2 βιβλίων, ένα συναρπαστικό, χριστουγεννιάτικο δώρο Επαυξημένης Πραγματικότητας, αξίας 12ευρώ, γίνεται δικό σας!

Τα μοναδικά βιβλία που ζωντανεύουν δημιουργούνται και παράγονται στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα των παιδιών αξέχαστα! Άλλωστε κανένα παιδί δε θα μπορεί να ξεχάσει αυτό το δώρο, γιατί Χριστούγεννα χωρίς μαγεία δεν γίνεται!

Μπείτε στο www.livebooks.gr για να δείτε τα βιβλία που ζωντανεύουν.

2015-12-07T16:11:36+00:00

Γράψτε ένα σχόλιο