Loading...
Flyerbook – Augmented Reality 2017-08-25T14:30:21+00:00

Μοναδική καινοτομία

για την δική σας επιχείρηση!

Το flyerbook είναι μία εφαρμογή που μετατρέπει το εταιρικό σας flyer, με εντυπωσιακό τρόπο, σε πολυτελή πολυσέλιδο κατάλογο με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ταυτόχρονα «χτίζει» ένα δίκτυο αφοσιωμένων πελατών στους οποίους μπορείτε να απευθύνεστε εντελώς δωρεάν, όποτε το θέλετε, μέσω των κινητών τηλεφώνων ή των φορητών συσκευών τους!

Βάλτε φωτιά στις πωλήσεις σας!

Δημιουργήστε νέους αφοσιωμένους πελάτες…

Το flyerbook είναι η εντυπωσιακότερη και αποδοτικότερη εφαρμογή για φορητές συσκευές που θα μπορούσε να έχει η επιχείρησή σας. Το προσαρμόζουμε στα δικά σας δεδομένα και λόγω της εντυπωσιακής καινοτομίας που περιλαμβάνει, σας δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε τις προσφορές και τα νέα σας, εντελώς δωρεάν, στα κινητά τηλέφωνα και τις φορητές συσκευές των ενδιαφερομένων!

Πως λειτουργεί

για τις επιχειρήσεις

number1Μας στέλνετε το φυλλάδιο και τον κατάλογό σας, σε ψηφιακή μορφή, και εμείς αναπτύσσουμε 2 εφαρμογές για εσάς, μία για πλατφόρμες Android και μία για πλατφόρμες iOS και τις δημοσιεύουμε στα αντίστοιχα stores (Play Store, App Store)

number2Εσείς εκτυπώνετε όσα flyers θέλετε και όποτε θέλετε και τα διανέμετε με τις παραδοσιακές μεθόδους. Όσο πιο πολλά flyers διανέμετε, τόσο πιο πολλές εγκαταστάσεις των εφαρμογών σας θα έχετε, άρα μεγαλύτερο κοινό προς ενημέρωση

number3Οι καταναλωτές που λαμβάνουν το flyer, εγκαθιστούν την δική σας εφαρμογή από το αντίστοιχο store, ώστε να το μετατρέψουν σε πολυτελή πολυσέλιδο κατάλογο, αλλά και για να λαμβάνουν τις αποκλειστικές προσφορές που θα τους στέλνετε!

number4Στη συνέχεια, μέσω της πλατφόρμας που συνοδεύει τις εφαρμογές μας, εσείς μπορείτε να στέλνετε δωρεάν μηνύματα (Push Notifications) στις φορητές συσκευές των εν δυνάμει πελατών σας. Μπορείτε να τους κάνετε αποκλειστικές προσφορές, να τους στέλνετε link για το site σας, κ.λ.π.

Πως λειτουργεί

για τους πελάτες σας

number1Ο καταναλωτής λαμβάνει το φυλλάδιο που τον προτρέπει να εγκαταστήσει την εφαρμογή της επιχείρησης, ώστε να δει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, με εντυπωσιακό τρόπο αλλά και για να ενημερώνεται για “αποκλειστικές” προσφορές.

number2Μόλις την εγκαταστήσει, την ανοίγει και αμέσως αρχίζει να δουλεύει η κάμερα της φορητής συσκευής. Σημαδεύει με αυτήν το φυλλάδιο, το οποίο μετατρέπεται αυτόματα σε πολυτελή κατάλογο, στην οθόνη της φορητής συσκευής

number3 Ο καταναλωτής μπορεί να ξεφυλλίσει τον κατάλογο σαν να ήταν πραγματικά στο τραπέζι του! Ξέροντας μάλιστα ότι θα λαμβάνει αποκλειστικές προσφορές, θα επιλέξει να μην αφαιρέσει την εφαρμογή σας

Πλεονεκτήματα

και οφέλη για την επιχείρησή σας

Βελτίωση της εικόνας της επιχείρησης λόγω της χρήσης καινοτομίας που οι χρήστες δεν έχουν ξαναδεί
Δυνατότητα δημιουργίας ιδιόκτητου δικτύου προώθησης της επιχείρησης. Μπορείτε να στέλνετε, δωρεάν και όποτε θέλετε, ενημερώσεις με σύνδεσμο (link) στα κινητά τηλέφωνα και τις φορητές συσκευές των χρηστών που έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή σας
Γρήγορη απόσβεση της επένδυσής σας

Μείωση των εκτυπωτικών εξόδων, αφού οι καταναλωτές λαμβάνουν μόνο ένα flyer και αυτό μετατρέπεται σε πολυσέλιδο κατάλογο!
Εκμεταλλεύεστε μία εταιρική δραστηριότητα που ήδη κάνετε (διανομή εντύπων) ώστε να βελτιώσει την αφοσίωση και την επικοινωνία με το κοινό σας, και να φέρει νέες πωλήσεις
Βελτίωση της επισκεψιμότητας του site σας

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος ανάπτυξης δύο εφαρμογών (iOS και Android) ξεκινάει από 1690 ευρώ + Φ.Π.Α. Υπάρχουν επιπλέον λειτουργίες και χαρακτηριστικά που κοστολογούνται αναλόγως της πολυπλοκότητας.

Εφ’ όσον χρειαστείτε αλλαγή φυλλαδίου ή/και καταλόγου, το κόστος είναι 290 ευρώ + Φ.Π.Α.

Δεν υπάρχει κανένα επί πλέον μηνιαίο ή ετήσιο έξοδο και οι εφαρμογές θα υπάρχουν δημοσιευμένες για πάντα.

Flyerbook

1690εφ' άπαξ
 • Εφαρμογή Android και iOS
 • Δημοσίευση στο Google Play και στο App Store
 • Ενσωματωμένος Push Server

Συχνές ερωτήσεις;

Το χρειαζόμαστε σε μορφή pdf, αλλά αν το έχετε σε κάποια άλλη μορφή θα αναλάβουμε εμείς την μετατροπή του, χωρίς κανένα επιπλέον κόσστος
Για τον κατάλογο δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και μπορούν να λειτουργήσουν όλοι οι κατάλογοι έως και 48 σελίδες. Αν παρόλα αυτά έχετε μεγαλύτερο κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας για να το διευθετήσουμε.
Το φυλλάδιο θα πρέπει να έχει αρκετές αντιθέσεις χρωμάτων, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει σε συνεννόηση μαζί μας, ώστε αν χρειαστεί, θα προσθέσουμε κάποια επιπλέον στοιχεία ώστε να το βελτιώσουμε όσο περισσότερο γίνεται για να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση.
Μπορείτε να αλλάξετε φυλλάδιο και να περάσουμε το νέο στην εφαρμογή, χωρίς απαραίτητα να χάσετε το παλιό και φυσικά χωρίς να χάσετε τους χρήστες που έχουν ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή σας. Συνολικά μπορείτε να έχετε έως και 3 ταυτόχρονα διαφορετικά φυλλάδια, και αυτά μπορεί να εμφανίζουν τον ίδιο ή διαφορετικούς καταλόγους. Εδώ υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί σχετικά με το μέγεθος της εφαρμογής (που δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 100MB) αλλά αυτό είναι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση και λύνεται κατόπιν συνεννόησης.
Το κόστος κάθε αλλαγής φυλλαδίου είναι 290 ευρώ + Φ.Π.Α., εφ’ άπαξ.
Μπορείτε να αλλάξετε τον κατάλογο χωρίς να χάσετε τους χρήστες που έχουν ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή. Οι χρήστες αυτόματα θα δουν τον νέο κατάλογο, εφ’ όσον ενημερωθεί η εφαρμογή στις φορητές τους συσκευές (κάτι που στην πλειονότητα των συσκευών γίνεται αυτόματα).
Το κόστος κάθε αλλαγής καταλόγου είναι 290 ευρώ + Φ.Π.Α., εφ’ άπαξ.
Εφ’ όσον το επιθυμείτε, μπορούμε να προσθέσουμε τα λογότυπά σας στην εφαρμογή
Υπάρχουν αρκετές επιπλέον λειτουργίες που μπορούν να ενσωματωθούν στην εφαρμογή σας. Μπορεί να ενσωματωθούν τρισδιάστατα αντικείμενα, μουσική, σπικάζ καθώς και τεχνολογία virtual reality, ώστε ο χρήστης της εφαρμογής να μπορεί να μπει “εικονικά” στους χώρους σας.
Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τις επιπλέον δυνατότητες.

Να διαλέξω Flybook ή Flyerbook?

Flybook Android

2990ανά μήνα
 • έως 20 σελίδες
 • λειτουργεί online
 • πληρωμή ανά μήνα
 • χωρίς πρόσθετες λειτουργίες
 • περιλαμβάνει Push Server
 • παράδοση σε 10-15 εργάσιμες ημέρες
 • αλλαγή φυλλαδίου 60€ + ΦΠΑ εφ’ άπαξ
 • ανανέωση καταλόγου δωρεάν μέσω ειδικής πλατφόρμας

Flybook Android/iOS

3990ανά μήνα
 • έως 20 σελίδες
 • λειτουργεί online
 • πληρωμή ανά μήνα
 • χωρίς πρόσθετες λειτουργίες
 • περιλαμβάνει Push Server
 • παράδοση σε 10-15 εργάσιμες ημέρες
 • αλλαγή φυλλαδίου 60€ + ΦΠΑ εφ’ άπαξ
 • ανανέωση καταλόγου δωρεάν μέσω ειδικής πλατφόρμας

Flyerbook

1690εφ άπαξ
 • έως 50 σελίδες
 • λειτουργεί offline
 • πληρωμή εφ’ άπαξ
 • δυνατότητα προσθήκης 3D μοντέλων και σπικάζ
 • περιλαμβάνει Push Server
 • παράδοση σε 20-25 εργάσιμες ημέρες
 • αλλαγή φυλλαδίου 290€ + ΦΠΑ εφ’ άπαξ
 • ανανέωση καταλόγου 290€ + ΦΠΑ εφ’ άπαξ (ανανέωση Google Play και App Store)

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ