Δημιουργία και Παραγωγή εικονικών περιηγήσεων – EasyVisit 2017-08-25T14:30:17+00:00

Εικονικές Περιηγήσεις EasyVisit

Δημιουργία και παραγωγή εικονικών περιηγήσεων!

Avada Theme Image

Η εταιρία μας σας προφέρει την υπηρεσία “EasyVisit” και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πιστούς πελάτες καθώς και να προσελκύσετε νέους μέσα από την ανανεωμένη εικόνα σας!

Η υπηρεσία “EasyVisit” αφορά την φωτογράφιση 360 μοιρών επαγγελματικών χώρων και τη δημιουργία εικονικής περιήγησης, μέσω του site σας. Οι επισκέπτες του site σας μπορούν να περιηγηθούν στους χώρους σας εικονικά, δίνοντάς τους την ευκαιρία να περιεργαστούν τον χώρο και να επιλέξουν χωρίς δεύτερη επιλογή τη δική σας επιχείρηση.

Με λήψεις πανοραμικής απεικόνισης και εφαρμογές εικονικής περιήγησης προβάλουμε με απόλυτη απόδοση και 100% φωτορεαλισμό τους εσωτερικούς και εξωτερικούς σας χώρους.

Avada Macbook Image

Χ σκέψεις = Επισκέψεις

Μία εικονική περιήγηση μέσω διαδικτύου, δημιουργεί εν δυνάμει πελάτες και προωθεί με μεγάλη επιτυχία την πραγματική επίσκεψη στο χώρο σας και από κοντά.

Δώστε και εσείς λοιπόν την ευκαιρία σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν εύκολα το χώρο σας από το διαδίκτυο. Σκοπός είναι να σχηματίσουν πρώτα μία σφαιρική άποψη που στη συνέχεια θα τους πείσει να σας επισκεφτούν και από κοντά. Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας η δημιουργία εικόνων στον υποψήφιο πελάτη διότι τους προσφέρεται μία ασφαλής επιλογή που δεν θα κρύβει πιθανές δυσάρεστες εκπλήξεις. Αρκεί λοιπόν να προβάλλεται στους υποψήφιους πελάτες σας τα κατάλληλα οπτικά ερεθίσματα ως κίνητρο για να έχουν περισσότερους λόγους να έρθουν να σας επισκεφτούν.

Μία εικονική επίσκεψη μπορεί να πραγματοποιηθεί με 2 τρόπους:

Με μία πανοραμική απεικόνιση 360 μοιρών του χώρου σας.

Λειτουργεί ως εξής: Οι επισκέπτες στέκονται στο μέσο του χώρου σας και τον περιεργάζονται. Έχουν τη δυνατότητα να δουν ολόκληρο το χώρο και να κρίνουν αβίαστα και εν τέλει να επιλέξουν εσάς διότι θα έχουν προσωπική γνώμη για τις υπηρεσίες και τον χώρο σας ακόμα και αν παρόκειται για καινούριους πελάτες. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα ηχογραφημένης αφήγησης ώστε ο πελάτης σας να αποκτά μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

Με μία διαδραστική εικονική περιήγηση στους χώρους σας.

Με τον τρόπο αυτό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν εντός και εκτός των προβαλλόμενων χώρων σας. Επιπλέον τους δίνετε τη δυνατότητα να “περπατήσουν” εικονικά από χώρο σε χώρο με σκοπό να τον περιεργαστούν περιβάλλοντα επιλέγοντας να σταθούν όπου επιθυμούν, για να παρατηρήσουν τη διακόσμηση, τα προϊόντα σας κτλ. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουν μόνοι τους όσα τους προσφέρετε με αποτέλεσμα να κάνετε την επιχείρησή σας περισσότερο ελκυστική και να προσελκύετε καινούριους πελάτες.

Κάντε και εσείς ζουμ στην εποχή της εικόνας που ζούμε!

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για προσφορές μπορείτε να καλείτε καθημερινά για μία άμεση επικοινωνία με την εταιρία μας με σκοπό τη δημιουργία υπηρεσιών στα μέτρα σας.

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Διαδίκτυο

Οι δυνατότητες των νέων διαδραστικών τεχνολογιών απεικόνισης εστιάζουν στο να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο ενδιαφέρουσα, με το διαδίκτυο να παίζει και εδώ πρωτεύοντα ρόλο. Η Bitar είναι μία εταιρία καινοτόμων υπηρεσιών διαδικτύου και ανάπτυξης εφαρμογών καθώς και ψηφιακής προβολής. Διαθέτει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για τη δημιουργία, κατασκευή και προώθηση εικονικών επισκέψεων, πολύπλοκων, καινοτόμων εφαρμογών και προγραμμάτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
demo_content