επαυξημένη πραγματικότητα για την αρχιτεκτονική

Η Επαυξημένη Πραγματικότητα (Augmented Reality) έχει πολλαπλές χρήσεις στο πεδίο της Αρχιτεκτονικής. Χρησιμοποιείται τόσο από σχεδιαστές όσο και από ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ. Η δυνατότητα να δει κανείς μία κάτοψη να ζωντανεύει σε 3D ή ακόμα να δει το σπίτι που πρόκειται να χτίσει στο οικόπεδό, πριν ξεκινήσει, αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα.

 
επαυξημένη πραγματικότητα στην αρχιτεκτονική

7 λόγοι για να επιλέξεις Επαυξημένη Πραγματικότητα στην αρχιτεκτονική

  1. Αυξάνεται η αποδοτικότητα και η ακρίβεια του σχεδιασμού
  2. Μειώνεται η εμφάνιση σφαλμάτων
  3. Εξοικονομούνται χρόνος, χρήματα και πόροι
  4. Μειώνεται το κόστος δημιουργίας των πρωτοτύπων
  5. Αυξάνεται η ελκυστικότητα των project
  6. Δημιουργείται αίσθημα εμπιστοσύνης στους πελάτες
  7. Αυξάνονται οι ευχαριστημένοι πελάτες

H επαυξημένη πραγματικότητα περιλαμβάνει εικονικά στοιχεία που αλληλεπιδρούν με αυτό που υπάρχει ήδη. Είναι επομένως δυνατό να συνδυαστούν εικονικά αρχιτεκτονικά σχέδια με την πραγματικότητα του εργοταξίου, σε ένα εξαιρετικά χρηστικό αποτέλεσμα.

Η ιδέα είναι ότι οι εφαρμογές Augmented Reality μπορούν να παρέχουν μια πιο ακριβή εικόνα του τι θα κατασκευαστεί, συμπεριλαμβανομένων όλων των επιπέδων, των υλικών και των εγκαταστάσεων οι οποίες συχνά είναι δύσκολες στην κατανόηση μέσω σχεδίων.

Η bitAR δημιουργεί εφαρμογές για tablet/smartphone που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο να μετατρέπεται σε 3D μοντέλο σε πραγματικό χρόνο και στη σωστή κλίμακα. 

augmented reality αρχιτεκτονική

Σου δίνουμε τα μέσα & την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις και να δείξεις την αξία σου.

Μίλα μαζί μας!

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι η καινοτομία που έψαχνες! Μίλα μαζί μας για να σου πούμε πως μπορούμε να την προσαρμόσουμε στα μέτρα σου!