επαυξημένη πραγματικότητα

στη βιομηχανία

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να εντάξουν οι εταιρείες και ο χώρος της βιομηχανίας τις νέες τεχνολογίες. Σε έναν κόσμο όμως που το επιχειρηματικό τοπίο αλλάζει ταχύτατα και οι προτιμήσεις των καταναλωτών εξελίσσονται ακόμη πιο γρήγορα, οι εταιρείες δεν μπορούν πλέον να περιμένουν και να παρακολουθούν τους ανταγωνιστές τους να καινοτομούν χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας. Η Επαυξημένη Πραγματικότητα έχει αναδειχθεί ως μια καινοτόμος δύναμη σε πολλές βιομηχανίες υψηλής ποιότητας.

 
επαυξημένη πραγματικότητα βιομηχανία

Για παράδειγμα στον τομέα της υγείας και την εκπαίδευση των ασθενών.

Οι εφαρμογές AR χρησιμοποιούνται για την καλύτερη απεικόνιση των επιπτώσεων μιας ασθένειας και βοηθούν φροντιστές και ασθενείς να μάθουν την παθολογία και τις συνέπειες μιας συγκεκριμένης κατάστασης, έχοντας ως στόχο την πιο αποτελεσματική θεραπεία και πρόληψη.

Ένας ακόμα τομέας που παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση στην χρήση της Επαυξημένης Πραγματικότητας είναι η αυτοκινητοβιομηχανία. Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν AR ως εξής:

  • Για να σχεδιάσουν αυτοκίνητα πριν δημιουργήσουν το αντίστοιχο φυσικό πρωτότυπο.
  • Πειραματίζονται με την τεχνολογία ως τρόπο για να βελτιώσουν την οδηγική εμπειρία.
  • Κυρίως από την πλευρά των πωλήσεων του κλάδου, οι έμποροι αυτοκινήτων έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το AR στους εκθεσιακούς χώρους διότι τους δίνει την δυνατότητα να παρουσιάσουν στους πελάτες τους πολλά μοντέλα, λειτουργίες και χαρακτηριστικά για οχήματα που δεν έχουν εκείνη την στιγμή στον χώρο τους.

Επίσης η μεταποίηση και γενικότερα οι διαδικασίες κατασκευής έχουν ωφεληθεί από το AR. Ουσιαστικά προβάλλοντας έναν ψηφιακό καμβά σε μία επιφάνεια εργασίας μπορούμε να εντάξουμε οπτικοακουστικά μηνύματα, αναλυτικές οδηγίες σε 3D, βήματα, υποδείξεις κατεύθυνσης κ.α.

augmented reality στη βιομηχανία
επαυξημένη πραγματικότητα στη βιομηχανία

Η bitAR έχει δημιουργήσει εφαρμογές για διάφορους τομείς της βιομηχανίας. Προσφέρει custom λύσεις για τις δικές σας ανάγκες με μια πληθώρα επιλογών.

Ακούμε τις ανάγκες σας! Χρησιμοποιούμε την Επαυξημένη Πραγματικότητα και δίνουμε λύσεις ΑΜΕΣΑ.

Μίλα μαζί μας!

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι η καινοτομία που έψαχνες! Μίλα μαζί μας για να σου πούμε πως μπορούμε να την προσαρμόσουμε στα μέτρα σου!