επαυξημένη πραγματικότητα

στην εκπαίδευση

Η επαυξημένη πραγματικότητα κάνει κυριολεκτικά τεράστια άλματα στον τομέα της εκπαίδευσης. Το πιο σπουδαίο είναι ότι καθιστά τη μάθηση ευχάριστη και την απελευθερώνει από τις κουραστικές επαναλήψεις γιατί οι μαθητές χρησιμοποιούν όλες τις αισθήσεις τους με αποτέλεσμα να μαθαίνουν καλύτερα, πιο γρήγορα και να αφομοιώνουν πραγματικά τις γνώσεις. 

επαυξημένη πραγματικότητα στην εκπαίδευση

το μέλλον στην εκπαίδευση είναι η επαυξημένη πραγματικότητα

Φανταστείτε μια τάξη με πρωτάκια, να χρησιμοποιούν μια εύχρηστη εφαρμογή για να μάθει για παράδειγμα τα ζώα της ζούγκλας. Σημαδεύοντας τη φωτογραφία ενός ελέφαντα ένα παιδί μπορεί να ακούσει τη λέξη και τον ήχο που κάνει το ζώο, να παρατηρήσει τα γράμματα στην οθόνη, να παρακολουθήσει ένα βίντεο και πολλά άλλα. Η προσθήκη αυτού του επιπλέον επιπέδου αλληλεπίδρασης κάνει τα παιδιά συμμέτοχους στη διαδικασία της μάθησής τους. Η διαδικασία αυτή έχει αποδειχτεί εξαιρετικά αποτελεσματική και οι δεξιότητες που αναπτύσσουν τα παιδιά μπορούν να μας εκπλήξουν!

Η bitAR δίνει μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση. Ένας από τους βασικούς στόχους μας είναι η προώθηση και η χρήση της τεχνολογίας προς όφελός μας. Αν μάθουμε πρώτα εμείς και έπειτα δείξουμε στα παιδιά ότι μπορούν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για το δικό τους όφελος, τότε θα έχουμε κερδίσει την αέναη μάχη για τη χρήση των tablet/smartphone μεταξύ παιδιών και γονιών. 

Το AR προσφέρει νέες δυνατότητες, γίνεται ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια κάθε δασκάλου και συναρπάζει τα παιδιά. Αν διαχειριστούμε σωστά την τεχνολογία δεν έχουμε κανένα λόγο να τη φοβόμαστε. 

Η εκπαίδευση και η τεχνολογία είναι το στοιχείο μας! Εμπιστευθείτε μας και δείτε την ιδέα σας να εμπνέει χιλιάδες παιδιά και να προσφέρει στην μάθηση.

Μίλα μαζί μας!

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι η καινοτομία που έψαχνες! Μίλα μαζί μας για να σου πούμε πως μπορούμε να την προσαρμόσουμε στα μέτρα σου!