επαυξημένη πραγματικότητα

για διασκέδαση και gaming

Η Επαυξημένη Πραγματικότητα έχει τις ρίζες της στη βιομηχανία παιχνιδιών που πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τις διάφορες γνωστές κονσόλες. Το νέο υλικό και τα παιχνίδια AR κερδίζουν όλο και περισσότερη προσοχή τόσο στην gaming κοινότητα όσο και στους επενδυτικούς κύκλους. Αναπτύσσονται ταχύτατα καθώς η βιομηχανία εξελίσσεται για να κάνει την εμπειρία του παιχνιδιού πιο συναρπαστική για τους πελάτες της.

Εκτός από τις μεγάλες βιομηχανίες παιχνιδιών έχουν γίνει σπουδαίες προσπάθειες στον χώρο της διασκέδασης και από διάφορες μικρότερες εταιρείες. Η bitAR ενώνει κατά κόρον τη διασκέδαση, το παιχνίδι και το βιβλίο σε ένα φοβερά επιτυχημένο συνδυασμό.

Κάποια δείγματα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει χαρίζοντας ατελείωτες στιγμές γέλιου είναι:

Αlex ο αλιγάτορας: η ζωγραφιά που ζωντανεύει με τα χρώματα που θα του δώσουν τα παιδιά. O Alex μιλάει όταν του μιλήσεις, χορεύει και βγαίνει μαζί με τους χρήστες φωτογραφίες σε απίθανες πόζες.

Christmas Bit με τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους να ζωντανεύουν. Χορεύουν μπροστά σου και βγαίνεις φωτογραφίες αγκαλιά με τον Άγιο Βασίλη. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

Το Cubitar ένα ολόκληρο AR παιχνίδι κύβων με εχθρό… την βαρύτητα.

Ο Αστροναύτης του SOSforlove, ένα παιχνίδι ευαισθητοποίησης που ταξίδεψε στην Λατινική Αμερική δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να γίνουν μέρος μια συνολικής προσπάθειας για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της διασκέδασης

Μία ατελείωτη λίστα με παιχνιδιάρικες ιδέες και επιλογές σας περιμένει για να αναδείξετε τη δική σας επιχείρηση με χιούμορ!

Μίλα μαζί μας!

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι η καινοτομία που έψαχνες! Μίλα μαζί μας για να σου πούμε πως μπορούμε να την προσαρμόσουμε στα μέτρα σου!