επαυξημένη πραγματικότητα

για τις εκδόσεις

Είναι γεγονός ότι η Επαυξημένη Πραγματικότητα έχει καθιερωθεί ακόμα και σε χώρους που παραδοσιακά δεν χρησιμοποιούν ιδιαίτερα τεχνολογικά μέσα. Όπως ο χώρος των εκδόσεων. Ακόμα και στη χώρα μας, η bitAR σπάει την πεπατημένη δημιουργώντας έναν εξ’ ολοκλήρου νέο δρόμο στις εκδόσεις και στη δημιουργία βιβλίων με AR.

Η Επαυξημένη Πραγματικότητα στα… καλύτερά της!

Τα γνωστά πια livebooks συνδυάζουν το παιχνίδι, με το διάβασμα ενός βιβλίου και την τεχνολογία. Πρόκειται για βιβλία που ζωντανεύει το περιεχόμενό τους τρισδιάστατα, με ήχο και κίνηση μέσα από τις οθόνες των φορητών συσκευών.

Η bitAR δημιούργησε την πρώτη εκπαιδευτική σειρά παιδικών βιβλίων με Augmented Reality. Εδώ και χρόνια έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές των μικρών και των μεγάλων. Τα γνωστά πια σε όλους Livebooks- Τα βιβλία που ζωντανεύουν, χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες της Επαυξημένης και Εικονικής Πραγματικότητας για να δώσουν ζωή στο περιεχόμενό τους. Ο καθένας μπορεί να απολαύσει την εμπειρία αυτή χρησιμοποιώντας απλώς ένα smartphone ή ένα tablet με λειτουργικό Android ή iOS. Έτσι τα παιδιά βλέπουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες να ζωντανεύουν μέσα από τις οθόνες των tablet/smartphone, μπορούν επίσης να φωτογραφηθούν μαζί τους αλλά και να ταξιδέψουν…εικονικά! 

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της bitAR και η εμπειρία στον χώρο των εκδόσεων δημιουργεί έναν φοβερό συνδυασμό και στηρίζει το μέλλον του βιβλίου. Υποψήφιοι συγγραφείς, εκδότες, εικονογράφοι και όσοι εμπλέκονται γενικότερα στον χώρο του βιβλίου μπορούν να ωφεληθούν ιδιαίτερα από την Επαυξημένη Πραγματικότητα.

Με μεράκι και σεβασμό στο βιβλίο αλλά και στο παιδί φέρνουμε την εμπειρία της Επαυξημένης Πραγματικότητας σε κάθε σπίτι. Έλα να δημιουργήσουμε μαζί!

Μίλα μαζί μας!

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι η καινοτομία που έψαχνες! Μίλα μαζί μας για να σου πούμε πως μπορούμε να την προσαρμόσουμε στα μέτρα σου!