επαυξημένη πραγματικότητα

για τον πολιτισμό και τις τέχνες

Η σύγχρονη τεχνολογία δεν μπορεί να λείπει από τον πολιτισμό και τις εκφάνσεις του. Πρόσφατα, όλο και περισσότερα μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι και εκθέσεις έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τα οφέλη της Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) για τη δημιουργία νέων τύπων αλληλεπίδρασης.

επαυξημένη πραγματικότητα στον πολιτισμό και στις τέχνες

Στόχος: Η ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.

Στο παρελθόν τα ψηφιακά μέσα ήταν διαθέσιμα μόνο σε όσους εργάζονται στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς όπως αρχαιολόγους, πολιτικούς μηχανικούς, συντηρητές κτλ.

Η τεχνολογία όμως είναι διαθέσιμη για όλους!

Η bitAR κάνει ψηφιακά βήματα προς το μέλλον και ενισχύει τον χώρο της πολιτιστικής κληρονομιάς με την Επαυξημένη Πραγματικότητα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σήμερα.

Δημιουργούμε εφαρμογές και προσφέρουμε λύσεις σε όλους, είτε πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία (εκθέσεις, μουσεία, σημαντικά κτίρια) είτε για δημόσιους φορείς όπως αρχαιολογικούς χώρους, χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, μνημεία κτλ. 

Θα χαρούμε να κουβεντιάσουμε μαζί τις ιδέες σας και να γίνει η bitAR αρωγός στη διατήρηση και στην ενίσχυση του πολιτισμού.

Μίλα μαζί μας!

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι η καινοτομία που έψαχνες! Μίλα μαζί μας για να σου πούμε πως μπορούμε να την προσαρμόσουμε στα μέτρα σου!