επαυξημένη πραγματικότητα

για το marketing και το εμπόριο

Οι υπηρεσίες marketing και προώθησης προϊόντων είναι ένας από τους βασικούς κλάδους που έχει ωφεληθεί από την Επαυξημένη Πραγματικότητα. Το AR παίρνει επάξια τη θέση του στην “εργαλειοθήκη” που χρησιμοποιούν οι εταιρείες με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων ενισχύοντας την αξία του brand. 

Οι εταιρείες στρέφονται στην Επαυξημένη Πραγματικότητα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, μεταξύ άλλων, για να διασκεδάσουν, να εκπαιδεύσουν, να προσελκύσουν νέους πελάτες ή για να αναπτύξουν εξατομικευμένους βοηθούς αγορών. Ας δούμε μερικά παραδείγματα επιτυχημένης χρήσης του Augmented Reality στο marketing και κατ’ επέκταση στο εμπόριο γενικότερα.
  • Augmented Shopping Experience, όπου οι πελάτες δοκιμάζουν πριν αγοράσουν. 
  • Κάρτες, φυλλάδια και υλικό branding επαυξημένο με βίντεο, πληροφορίες, και διάφορους άλλους τρόπους με τους οποίους οι πιθανοί πελάτες έρχονται σε επαφή με την εταιρεία και την επωνυμία.
  • Δημιουργία “buzz” γύρω από την επωνυμία.
  • Augmented touring, όπου οι πελάτες σαρώνουν ένα ψηφιακό στοιχείο το οποίο παρέχει μια εμπειρία AR προσαρμοσμένη για την παροχή πρόσθετων πληροφοριών.

Η bitAR έχει ήδη δημιουργήσει με επιτυχία εφαρμογές για υπηρεσίες marketing σε επιχειρήσεις. Για παράδειγμα “Το φυλλάδιο που ζωντανεύει” είχε μεγάλη απήχηση. Σε αυτό ένας ολόκληρος κατάλογος περιέχεται σε ένα μόνο φυλλάδιο, μειώνοντας έτσι το τεράστιο κόστος για τη δημιουργία ενός καταλόγου στο ελάχιστο.

Εταιρείες που τα φυσικά τους προϊόντα καταλαμβάνουν μεγάλο όγκο, όπως ορθοπεδικά, έπιπλα ακόμα και αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο την Επαυξημένη Πραγματικότητα. 

Προσφέρουμε προσιτές και εύχρηστες εφαρμογές για Android & iOS έτσι οι πελάτες σας μπορούν να δουν λεπτομέρειες των προϊόντων σας, διαφορετικά μοντέλα που ίσως δεν έχετε εκείνη τη στιγμή στον χώρο σας ακόμα και οδηγίες χρήσεως/εγκαταστάσεως βήμα βήμα.

Απλά, έξυπνα και οικονομικά! Έχουμε τη λύση!

Μίλα μαζί μας!

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι η καινοτομία που έψαχνες! Μίλα μαζί μας για να σου πούμε πως μπορούμε να την προσαρμόσουμε στα μέτρα σου!