Skip to content

επαυξημένη πραγματικότητα

καινοτομία που εμπιστεύεσαι...

Επαυξημένη πραγματικότητα (AR): Καινοτομία προσιτή σε όλους!

Καινοτομία από το μέλλον, προσγειώνεται στο σήμερα. Είμαστε η πρώτη ελληνική εταιρία με πολλά χρόνια εμπειρία στην επαυξημένη και την εικονική πραγματικότητα. Εμπιστέψου τους ειδικούς για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. 

 

τι είναι η επαυξημένη πραγματικότητα;

Η εντυπωσιακή τεχνολογία της Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) αποσκοπεί στο να δημιουργήσει την αίσθηση ότι εικονικά αντικείμενα βρίσκονται στο πραγματικό κόσμο. Ουσιαστικά μέσω αυτής επιτρέπεται η προβολή του πραγματικού περιβάλλοντος, εμπλουτισμένη (επαυξημένη) σε πραγματικό χρόνο με τρισδιάστατα μοντέλα, εικόνες, βίντεο, πληροφορίες, ήχο κ.α.

AR στην αρχιτεκτονική

Η Επαυξημένη Πραγματικότητα (Augmented Reality) έχει πολλαπλές χρήσεις στο πεδίο της Αρχιτεκτονικής. Χρησιμοποιείται τόσο από σχεδιαστές όσο και από ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ. Η δυνατότητα να δει κανείς μία κάτοψη να ζωντανεύει σε 3D ή ακόμα να δει το σπίτι που πρόκειται να χτίσει στο οικόπεδό, πριν ξεκινήσει, αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα.

επαυξημένη πραγματικότητα στην αρχιτεκτονική
επαυξημένη πραγματικότητα στον πολιτισμό και στις τέχνες

AR στον πολιτισμό και τις τέχνες

Η σύγχρονη τεχνολογία δεν μπορεί να λείπει από τον πολιτισμό και τις εκφάνσεις του. Πρόσφατα, όλο και περισσότερα μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι και εκθέσεις έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τα οφέλη του AR για τη δημιουργία νέων τύπων αλληλεπίδρασης.

Στόχος: Η ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών

AR στη βιομηχανία

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να εντάξουν οι εταιρείες και ο χώρος της βιομηχανίας τις νέες τεχνολογίες. Σε έναν κόσμο όμως, που το επιχειρηματικό τοπίο αλλάζει ταχύτατα και οι προτιμήσεις των καταναλωτών εξελίσσονται ακόμη πιο γρήγορα, οι εταιρείες δεν μπορούν πλέον να περιμένουν και να παρακολουθούν τους ανταγωνιστές τους να καινοτομούν χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας. Η Επαυξημένη Πραγματικότητα έχει αναδειχθεί ως μια καινοτόμος δύναμη σε πολλές βιομηχανίες υψηλής ποιότητας.

επαυξημένη πραγματικότητα βιομηχανία

AR στη διασκέδαση και στο gaming

Η Επαυξημένη Πραγματικότητα έχει τις ρίζες της στη βιομηχανία παιχνιδιών που πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τις διάφορες γνωστές κονσόλες. Το νέο υλικό και τα παιχνίδια AR κερδίζουν όλο και περισσότερη προσοχή τόσο στην gaming κοινότητα όσο και στους επενδυτικούς κύκλους. Αναπτύσσονται ταχύτατα καθώς η βιομηχανία εξελίσσεται για να κάνει την εμπειρία του παιχνιδιού πιο συναρπαστική για τους πελάτες της.

επαυξημένη πραγματικότητα στην εκπαίδευση

Η επαυξημένη πραγματικότητα κάνει κυριολεκτικά τεράστια άλματα στον τομέα της εκπαίδευσης. Το πιο σπουδαίο είναι ότι καθιστά τη μάθηση ευχάριστη και την απελευθερώνει από τις κουραστικές επαναλήψεις γιατί οι μαθητές χρησιμοποιούν όλες τις αισθήσεις τους με αποτέλεσμα να μαθαίνουν καλύτερα, πιο γρήγορα και να αφομοιώνουν πραγματικά τις γνώσεις. 

επαυξημένη πραγματικότητα στην εκπαίδευση

AR στις εκδόσεις

Είναι γεγονός ότι η Επαυξημένη Πραγματικότητα έχει καθιερωθεί ακόμα και σε χώρους που παραδοσιακά δεν χρησιμοποιούν ιδιαίτερα τεχνολογικά μέσα. Όπως ο χώρος των εκδόσεων. Ακόμα και στη χώρα μας, η bitAR σπάει την πεπατημένη δημιουργώντας έναν εξ’ ολοκλήρου νέο δρόμο στις εκδόσεις και στη δημιουργία βιβλίων με AR. Τα γνωστά πια livebooks συνδυάζουν το παιχνίδι, με το διάβασμα ενός βιβλίου και την τεχνολογία. Πρόκειται για βιβλία που ζωντανεύει το περιεχόμενό τους τρισδιάστατα, με ήχο και κίνηση μέσα από τις οθόνες των φορητών συσκευών.

η επαυξημένη πραγματικότητα στα... καλύτερά της!

AR στο marketing/ εμπόριο

Οι υπηρεσίες marketing και προώθησης προϊόντων είναι ένας από τους βασικούς κλάδους που έχει ωφεληθεί από την Επαυξημένη Πραγματικότητα. Το AR παίρνει επάξια τη θέση του στην “εργαλειοθήκη” που χρησιμοποιούν οι εταιρείες με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων ενισχύοντας την αξία του brand. 


επαυξημένη πραγματικότητα

για οποιοδήποτε κλάδο

Η επαυξημένη πραγματικότητα έχει πολλαπλές χρήσεις και με λίγη φαντασία προσαρμόζεται και φέρνει καινοτομία, σε κάθε κλάδο!

Μίλα μαζί μας για να συζητήσουμε και να σου προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για να πετύχεις τους σκοπούς σου!

Μίλα μαζί μας!

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι η καινοτομία που έψαχνες! Μίλα μαζί μας για να σου πούμε πως μπορούμε να την προσαρμόσουμε στα μέτρα σου!